“Nesretnik” se uspio oporaviti

screenshot

Ovogodišnje izdanje doigravanja je poprilično stresnije za Warriorse, za razliku od prošlih godina. Istina, prošle godine su prošli Rocketse tek nakon 7 utakmica, no nisu bili niti blizu u problemima kao ove sezone. Dosta povreda, kratka klupa, a osim toga i Curry se ne može sastaviti s loptom u ovoj seriji.

Neprepoznatljivi Steph

Početak playoffa su dočekali iznimno optimistično, imali su najbolju petorku Lige, koju je zaokružio Boogie Cousins. Praktički 5 Allstar igrača u postavi, imali su bezbroj opcija u napadu i obrani, no već u prvoj utakmici sve se “rasprsnulo”. Najnesretniji igrač Lige, Boogie Cousins je istegnuo mišić, te se isprva činilo kako je playoff za njega završen. Kerr je bio dosta skeptičan nakon povrede, jer Boogieu se procjenjivalo minimalno mjesec dana pauze. U idealnim uvjetima, eventualno bi mogao biti spreman za Finale i to tek možda od 3. ili 4. utakmice. To nikako nije dovoljno da uhvati formu, te da zapravo pridonese ekipi.

No, nakon posljednjeg poraza od Rocketsa, Kerr je imao sjajne vijesti. Boogie bi se trebao vratiti do kraja playoffa, oporavak teče vrlo dobro, te je sada gotovo sigurno da ćemo ga vidjeti prije početka Finala. Ako se Ratnici plasiraju. Uz njega, rotaciju bi mogao proširiti i Damian Jones, tako da bi Ratnici mogli imati kompletnu ekipu na okupu, do kraja doigravanja.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Boogie bez ekipe - Ostatak Sveta
  2. "Napokon sam potpuno zdrav" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*