“S Bostonom je bilo lako, sada ne možemo tako igrati”

Screenshot/Ostataksveta

Finale Konferencije sinoć su otvorili Warriorsi i Blazersi. Ratnici su relativno lagano riješili prvi meč u svoju korist, a puno veću borbu očekujemo u Finalu Istoka. Dvije najbolje ekipe Istočne konferencije odmjeriti će snage u Finalu. Prvoplasirani Bucksi, protiv drugoplasiranih Raptorsa. Strašni Giannis protiv nezaustavljivog Leonarda.

Obojica igrača su imali fenomenalne sezone, a Leonard iza sebe ima nešto bolji playoff. Rijetko tko je u povijesti NBA Lige imao bolji playoff nego što sada ima Leonard… Praktički je sam dobio Sixerse, te ih pokopao u posljednjoj sekundi. Giannis je imao nešto lakši posao protiv Kelta, iako to nismo očekivali. Pa čak ni sam Giannis. Dobili su ih bez prevelike muke, sa 4-1 s tim da su prvi meč izgubili.

Giannis i ekipa Bucksa nije očajavala nakon prvog poraza,već su zasukali rukave i dobili iduće četiri utakmice. No, znaju da ne smiju tako krenuti protiv Raptorsa. -“Protiv Bostona je okej da gubiš sa 0-1 u seriji. Kasnije se stigneš vratiti. No protiv Raptorsa je drugačija priča. Moramo dobiti prvu utakmicu.”- rekao je Giannis.

Raptorsi i Leonard su sigurno ozbiljniji protivnik od Kelta. Vidjelo se da nešto ne štima u redovima Bostona, tako da su Bucksi imali nešto lakši posao od očekivanog. Biti će prava poslastica vidjeti dvoboj dva možda i najbolja igrača Lige, Leonarda i Giannisa koji su u dosadašnjem playoffu pokazali izuzetno puno.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*