Zion se vraća na Duke?

Screenshot

Nevjerovatno, no možda čak i istinito. Zion Williamson bi se mogao vratiti na svoje sveučilište ukoliko ne bude htio u Pelicanse. Naime, Zion nije još uvijek potpisao niti jedan profesionalni ugovor, isto kao i što nije potpisao agenta, tako da prema pravilima ima pravo povući svoju prijavu s drafta, te se vratiti na sveučilište!

Pelicansi su dobili prvi pick, totalno iznenađujuće, sa samo 6% šanse za to prvo mjesto. No, izgleda da se Zionu baš i ne ide u New Orleans. Kako je Davis na izlaznim vratima već duže vrijeme, ovaj pick im je taman sjeo da mogu krenuti iz početka. Imali bio Ziona, već sada superstara, sigurno bi dobili dobru ponudu za Davisa ili čak i da AD ostane, imaju veliku trojku – Zion-AD- Holiday.

Prvobitni plan Ziona je bio dolazak u Knickse, no kako su dobili tek 4. pick, to će biti neostvarivo. Također, Knicksi nemaju što ponuditi Pelicansima za prvi pick, apsolutno nema ništa zanimljivo na njihovom rosteru. Naravno, ne računamo Knoxa i Robinsona kojih bi se NYK jako teško odrekli. A čak i njih dvojica, za prvi pick nije neka ponuda. Tako da zasada ništa od Ziona u Knicksima, a možda ništa ni to Ziona u NBA!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*