Blazersima metla, Warriorsima – 10 dana odmora!!!

NBA on TV / screenshot

Na Zapadu ništa novo. Golden State Warriorsi su uručili metlu Blazersima i po peti put uzastopno plasirali se u veliko finale. Ni ovoga puta nije bilo drugačije. Sjajnom igrom u drugom delu i u finišu meča nadoknadili su -18 i slavili nakon produžetka, 119 – 117.

Treba li reći da su to uradili bez Duranta, Cousina i Igoudale, i da su ponovo najbolji bili – Steph Curry i Draymond Green. Oni su prvi saigrači u NBA koji su u play offu imali triple double na jednom meču – Curry je završio sa 37 poena, 11 asistencija i 13 skokova uz šut za tri 7 od 16, dok je Green imao 18 poena, 11 asistencija i 13 skokova:

Na ovom meču sjajan su posao za šampione odradili McKiney koji je kao starter dao 12 poena, kao i Kevin Looney koji je dao isti broj poena sa klupe.

Kod Blazersa je iznenađujuće dobro odigrao Myers Leonard, koji je dao 30 poena uz 12 skokova, ali njegov sjajan šuterski dan Blazersi nisu koristili, posebno u nastavku. Lillard je dao 28 poena i podelio 12 asistencija, dok je McCollum dao 26 poena.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Povratak nesalomljivih - Ostatak Sveta
  2. Ovo od Kawhija niko nije očekivao! Svi su poludeli! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*