“Ne znam gdje ću, ne znam šta ću”

Ratnici su stigli do svog5. uzastopnog Finala. Počistili su Blazerse, te suvereno došli do prilike za 3. naslov zaredom. To su uspjeli bez svog najboljeg igrača u dosadašnjem playoffu Kevina Duranta, koji se povredio još u seriji protiv Rocketsa. Mnogi su počeli pričati kako su Ratnici zapravo bolji bez Duranta, no kao da zaboravljaju KD-eve brojke iz ovogodišnjeg playoffa.

“Bolji bez Duranta? Idiotarije…”

Baš iz tog razloga, što Ratnici igraju jako dobru košarku i bez KD-a počelo se pričati kako ih on sigurno napušta koncem sezone. Podsjetimo se, KD je slobodni igrač nakon ove sezone, te će biti slobodan potpisati s bilo kojom ekipom. Naravno, da ga Warriorsi žele zadržati, a vjerovatno ne postoji ekipa u NBA koja ne bi htjela imati Duranta u svojim redovima.

Prema nekim informacijama, glavni favoriti za njegovo dovođenje su Knicksi, no svi znamo koliko mediji guraju sve igrače u New York. Kada nisu dobili prvi pick, te je bilo jasno kako Zion neće u NY, počeli su pričati kako bi se trebao vratiti na sveučilište. Naravno, Zionu takvo što nije padalo napamet, pa je lako moguće da i KD-a guraju u Knickse, a da tu nema niti malo istine. Što je možda potvrdio i sam KD.

Prema riječima njegovog agenta, KD je još uvijek 100% neodlučan gdje će igrati iduće sezone. -“Stvarno još uvijek ne zna za koga će se odlučiti. Isto tako ni ja još nemam pojma.”- izjavio je Rick Kleiman.

Isto tako, Ratnici su izgleda uvjereni kako će zadržati i njega i Klaya Thompsona kojem također ističe ugovor. Vlasnik Warriorsa već je više puta izjavio kako obožava Klaya, te je njegov ostanak gotovo 100% siguran, no čini se da bi i KD mogao još koju sezonu biti Ratnik.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*