Prioritet – ostanak na okupu

NBA

Sjajna je sezona iz Milwaukee Bucksa, usprkos ispadanju u Finalu Istoka. Pružili su odličan otpor Raptorsima, bili su težak protivnik, ali Leonard i ekipa su bili bolji. Nitko u Milwaukeeu nije razočaran, štoviše, Giannis je dočekan s “MVP” uzvicima nakon što je stigao kući, a upravi je prioritet ostaviti ovu ekipu na okupu.

Krenuti će s njihovim drugim Allstarom Krisom Middeltonom. On je slobodan agent, bilo je nekoliko klubova zainteresirano, ali ništa previše, najviše zbog toga što će ga Bucksi sigurno potpisati. Bledsloe je prošle sezone dobio svoj ugovor, sada je na redu Kris. Imao je stvarno odličnu sezonu iza sebe, etablirao se kao jedna od boljih dvojki u Ligi, te drugi igrač ekipe nakon Giannisa.

Osim Krisa, čini se da je siguran i potpis Brook Lopeza. On se izuzetno dobro snašao u Budovom sistemu, te je počeo ubacivati trojke kao na traci. Postao je nezgodan matchup, te vrlo vrijedan član ove ekipe. Iako je imao oko 12 poena u prosjeku, svi u Milwaukeeu znaju što im Brook donosi. Iz tabora Bucksa su izjavili kako je proritet potpis ove dvojice. Nažalost zbog capa morati će se odreći nekog od veterana, odnosno Mirotić ili Hill bi mogli u potragu za novom ekipom. Vrlo vjerovatno će to biti Mirotić, jer imaju Ilyasovu, te Connaughtona, dok je Hill bio nezamjenjiv u playoffu.

Uskoro će na naplatu doći i Brogdon, kojega sigurno žele potpisati, a izborom u AllNBA petorku Giannis je ostvario pravo na supermax. Tako da bi Greek Freak uskoro mogao potpisati najveći ugovor u povijesti Lige.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Sprema se nešto posebno - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*