Drake is fake: Ko je sada najveći fan i ikona Raptorsa?

Nav Bahtia / screenshot / Twitter

Za vrijeme ovogodišnjeg playoffa, popularni Drake je bio jedan od najglasnijih navijača Raptorsa. Već dugi niz godina je poznat kao “slavni navijač” no ove sezone je nadmašio sam sebe. Na domaćim utakmicama nalazio se tik uz klupu, a ne rijetko je bio i u samoj blizini trenera i igrača.

No Drake, ipak, nije najveći navijač Raptorsa. U ovom finalu Raptorsi će igrati sa Warriorsima, a Drake na svojoj levoj ruci ima tetovaže sa Stephovim i KD-ovim brojevima sa dresa, a na koncertima se dešavalo i da nastupi u Kevinovom dresu.

Hoće li mu biti podeljeno srce zbog ovoga?

Ima neko kome neće!

Čovek koji je prava ikona Toronta

Stanoviti Nav Bhatia je čovjek koji je prestigao čak i Drakea. Naime, pogledao je sve do jedne domaće utakmice ove franšize, odnosno od osnutka ekipa Nav je na tribinama. Nerijetko ide i na gostovanja, no domaće utakimce ne propušta. Još od daleke 1995. redovit je gost uz teren Raptorsa, te prepoznatljiva ličnost u dvorani.

Nav je kao imigrant stigao u Kanadu sredinom 80-ih. Zbog naglaska i turbana (po kojem je danas najprepoznatljiviji) nije mogao naći posao pa se snalazio na sve načine. Uspio je ipak pronaći nešto u trgovni automobila, a prodaja mu je tako dobro išla da je kasnije preuzeo posao. On živi pravi “američki (kanadski) san”.

Čovek je toliko popularan u Toronto da se sa njim svako želi uslikati, pa makar to bio i kanadski premijer:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*