CP3 spašava karijeru i – Lebrona!

screenshot

Kao što smo već i pisali prije nekoliko dana, Morey je “poludio” i stavio čitavu ekipu osim Hardena na trade block. Među njima je i Chris Paul. CP3 je i dalje jedan od boljih playmakera Lige, no njegova forma je u očitom padu, a ugovor mu je sve veći i veći. On i  Harden su se sukobili nekoliko puta tijekom ove sezone, a Cp3 je bio u sukobu i s D’Antoniem. Jednostavno ovakav sistem ne funkcionira, a analitičar Morey zna da je vrijeme za promjene.

Paul je na trade blocku, kao i ostatak ekipe. Sve želi mijenjati kako bi popravio “krvnu sliku” te pokušao još jednom srušiti Ratnike. Što se tiče Paula, najveći problem s njim je ogroman ugovor. I dalje ima potrebnu kvalitetu za igrati na najvišem nivou, no očigledno je u padu. Kada bude imao 36 godine, primati će preko 40 miliona $, što većina ekipa u Ligi ne može podnijeti. No, postoje ipak kandidati za njegov dolazak.

Charlotte Hornets

Ukoliko Kemba stvarno odluči da je dosta gubljenja vremena, Hornetsi bi mogli krenuti po Paula. Prostora na capu će imati da apsorbiraju njegov ugovor, a isto tako i Parker bi ih vrlo lako mogao napustiti. Tako da će biti bez iti jednog playmakera, a mogli bi iskoristiti posljednje Paulove dobre godine kako bi pokušali ipak doći do playoffa.

Miami Heat

Dragon je prošlu sezonu bio konstantno povređen, tako da je Heat odigrao praktički bez playmakera. Fali im kvalitete u ovoj ekipi, Spoelstra je to sjajno posložio no nije dovoljno. Ako Dragon opet bude imao problema s povredama, Heat će biti u velikim problemima. Prostora na capu imaju, tako da će i oni moći istrpiti Paulov ugovor, a zvijezda njegovog kalibra im je potrebna i sigurno bi ih digla na jedan novi nivo.

Los Angeles Lakers

A, zašto ne Lakersi? Ionako se spominju kod praktički svakog malo “poznatijeg” igrača. Paul im nikako ne treba, no ako budu inzistirali na “zvijezdama” onda je moguće da se odluče na ovaj poguban potez dovođenja CP3-a. On i Lebron jesu odlični prijatelji, sigurno bi se slagali na parketu, no Lakersima nije potreban još jedana svojeglavni “trener-igrač”. Već imaju Lebrona. No, kakva disfunkcionalnost vlada u Lakersima, niti ovaj potez ne bi bio čudan.

New  York Knicks

Kud Lakersi i “poznati” igrači tud i Knicksi. Ovaj trade za njih bi imao malo više smisla, no pitanje je koga se odrađi. Ntikilina je zatražio odlazak, možda bi mogli sklopiti paket oko njega, što možda i ne bi bila tako loša opcija. Smith Jr bi imao mentora, Mudiay bi napokon igrao manje, a ako dovedu Duranta već na samom startu imaju dvojicu Allstar igrača.

Phoenix Suns

Što se tiče disfunkcionalnosti, ni Sunsi nisu daleko. Smjenili su Kokoškova (totalno nepotrebno) te sada imaju novog trenera. Pred Williamsom je veliki posao, no glavni problem Sunsa je još uvijek tu. Nemaju playmakera, a izgleda da bi Paul i njegov ogroman ugovor bili savršeno rješenje… Sunsi nakon nekoliko godina tankiranja, odjednom odmah žele rezultat, te hoće dovesti Paula. Prostora na capu imaju, mlade igrače za ponuditi također, no opet se povlači pitanje smislenosti ovog tradea…

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*