Leonard na meti posrnule franšize!

Youtube / screenshot

9. jun

Posrnula franšiza iz New Yorka ovoga leta priprema veliko spremanje. Dugo su ciljali Duranta i Irvinga, no sada im je fokus na nekim drugim velikim igračima. Jedan je svakako prvo ime NBA, Kawhi Leonard, kako piše NY Post.

U njemu Knicksi vide spasitelja, posebno nakon role koju je odigrao u Toronto ove godine, sa kojim nadomak prvog prstena u istoriji.

Svi u Knicksima nadaju se da će sjajni košarkaš Toronto Raptorsa izabrati New York kao svoj novi dom. Osim Kawhija, Knicksi prate i Anthonyja Davisa iz New Orleans Pelicansa.

8. jun

Nakon pobjede Raptorsa i vodstva 3-0 u seriji jedan od navijača Raptorsa je držao natpis “Demar Derozan died for this”. Aludirajući na to da je njihov dosadašnji junak Derozan morao otići jer franšiza nije išla nigdje s njim na čelu. Stigao je Leonard i stvari su se naglo preokrenule. Od “Lebronovih žrtava” do Finalista NBA lige, te su samo na korak do naslova.

Derozan je otišao u Spurse, te tiho imao jednu od najefikasniji sezona karijere. Pop ga je odlično uklopio u svoj sistem, koliko je zapravo i mogao, no opet je bio loš u playoffu. Demar je odigrao lošu seriju protiv Nuggetsa, te su Spursi na kraju ispali već u prvom krugu. Po svemu sudeći, Demar se izgleda neće zadržati niti u Spursima.

Prema posljednji informacijama Spursi imaju jednu drugu metu. ESPN je objavio kako su Spursi zagrizli za našeg Bojana Bogdanovića! Imao je odličnu sezonu u Pacersima, najbolju u karijeru. Od povrede Oladipa bio ja glavna napadača opcija Pacersa. Ugovor mu je istekao, a vjerujemo da će i Pacersi svim silama pokušati zadržati Bojana. Zato i Spursi žele mijenjati Derozana kako bi očistili prostor po capom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*