Draženov nasljednik?

mario hezonja
ClutchPoints

Mario Hezonja je dobio novu priliku. Već treću. Prešao je u Blazerse, došao je kod Nurkića i potpisao je novi ugovor. Hezonja će imati još jednu priliku dokazati da pripada u NBA Ligi, a ovo mu je možda i zadnja prilika za dokazivanje.

U Magicu je tek pred kraj počeo igrati, dok se u Knicksima nikako nije snašao. Naravno Knicksi su bili u rasulu, no opet Mario se ni u tom kuršlusu nije uspio izboriti za minute i bitniju ulogu. Dolaskom u Blazerse neke stvari bi se trebalo poboljšati. Ulazi u već uređeni sustav igre, koji je centriran oko Lillarda i McColluma, te se ne bi trebao toliko opterećeivati kreacijom.

Mario se odlučio na novi broj u Blazersima. Umjesto svog broja 8, uzeo nama dobro poznati broj u Portlandu. Sada će Mario nositi Draženovu 44- orku. Broj koji je Dražen proslavio u Blazersima.

-“Jasno je kako je (Dražen) jedan od najvećih europskih košarkaša svih vremena i imam ogromno poštovanje prema njemu. Put se nastavlja i drago mi je da sam na njemu. Njegov brat bio mi je trener u reprezentaciji i puno sam ga ispitivao o njemu. Čak i moj bivši broj osam ima simbolike jer su četiri i četiri osam“- rekao je Mario.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*