Scary Terry spreman za novu ulogu

USA Today

Prije dvije sezone povrede su uništile Boston Celticse, Hayward je polomio nogu, a Irving se povredio netom prije playoffa. Stvari su tada u svoje ruke preuzele “rezerve”, a jedan od glavnih i odgovornih za sjajan rezultat Kelta u tom playoffu je bio Terry Rozier.

Preuzeo je konce igre u svoje ruke, te je odigrao izuzetno dobro u doigravanju. Istina, imao je i loših trenutaka, no to možemo pripisati neiskustvu, jer je prvi puta u NBA karijeri dobio takvu priliku. Protekle sezone, minutaža mu se dobrano smanjila, povratkom Irvinga, a iako nije bio baš sretan s razvojem događaja, šutio je, trpio i igrao. Statistike su dobrano pale, najviše zbog smanjanje minutaže, a koncem sezone odlučio se na odlazak iz Kelta.

Hornetsi i Kelti su na neki način razmjenili playmakere, Kemba je otišao u Boston, a u suprotnom smjeru je otišao Rozier. U Hornetsima će napokon imati priliku preuzeti stvari u svoje ruke, jer realno teško da će to napraviti itko drugi. Trener Borrego je zadovoljan s novom akvizicijom, te jedva čeka da vidi što Terry može. -“On je izuzetno mlad, a dosada nije puno igrao u Bostonu. Jedva čekam da vidim što može. Mislim da će se sjajno uklopiti u našu kulturu gdje je igra na obje strane terena jako bitna. Jako je motiviran, gladan, te sam siguran da je spreman za iskorak.”- izjavio je Borrego.

Terry je također dodao kako jedva čeka novu sezonu i novu ulogu. Napokon će moći biti prva violina ekipe, pa ćemo vidjeti može li ponoviti igre iz Bostona.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*