Ne plači Tobi, ovo je samo privremeno!

NBA on ESPN / screenshot

Boban Marjanović opet ima novu ekipu. Napustio se Sixerse, te se odlučio za Dallas Maverickse. Potpisao je dvogodišnji ugovor vrijedan 7 milona $, te se pridružio Dončiću i Zingisu.

On i Zingis će činiti najvišlji frontcourt duo u Ligi, a Boban bi trebao imati veliku ulogu u novoj ekipi. S Clippersima je počeo sezonu i pokazao je kako u pravom kontekstu može biti izuzetno dominantan. Igrao je dobro i u Sixersima, nakon tradea, no ipak se nije odlučio za ostanak.

Žestoki odgovor 76ersa, Bobanov rekord!

Mavsi će Bobanu biti peti klub u karijeri, te postoji mogućnost da napokon dobije startnu ulogu. Uparivanje njega i Zingisa, sa Dončićem zvuči zanimljivo. Mavsi su ovdje za relativno male novce dobili u najmanju ruku solidnu opciju s klupe. Ima Bobi svoji mana, no nadamo se da će Carslie dobro iskoristiti njegove prednosti.

No, nisu svi bili sretni zbog Bobanovog odlaska. Njegov najbolji drugar, Tobias Harris, koji je potpisao max sa 76ersima posvetio mu je posebnu poruku:

Image may contain: one or more people and outdoor

Tobi i Bobi ludilo

Tijekom svojeg dugogodišnjeg staža u NBA Boban Marjanović je stekao naziv “dobroćudnog diva”. Nije se baš iskazao igrama, najviše jer nije dobio priliku, no izvan terena Bobi dominira. Pokazao je da je izuzetno duhovit i susretljiv, te je već nekoliko puta gostovao u raznim televizijskim emisijama u Los Angelesu.

Kada je stigao u Clipperse odmah je razvio dobru kemiju s Deandre Jordanom, a još od vremena Pistonsa  postao je odličan prijatelj s Tobiasom Harrisom. Njih dvojica su nastavila svoje prijateljstvo u Los Angelesu, a često su viđani zajedno i izvan terena.

Nakon toga su u paketu završili u Phili, gde su obojica dobijali priliku – Tobi kao deo prve petorke (njegove sjajne igre nagrađene su novi ugovorom i ostankom), dok je Bobi također igrao dobro ali je na kraju sezone ipak otišao, i to u Dallas.

“Moje je da pomažem Thobiasu, pitajte ga to posle…”

1 Trackback / Pingback

  1. Free agency: Druga prilika za Jacksona - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*