Nova zelena era

NBA

Protekla sezona je bila izuzetno razočaravajuća za Boston Celticse.  Izbačeni su u drugom krugu playoffa, ekipa se raspala, te su odlasci bili neminovni. Za Irvinga se znalo da neće produžiti, ali odlazak Horforda je bio iznenađenje. Oba igrača su otišla u konferencijske rivale, prvi u Netse, a drugi u Sixerse.

Ainge je ekspresno reagirao i kada je shvatio da ostaje bez Irvinga, odmah je krenuo u ofenzivu na Kembu Walkera. Stvari su relativno brzo dogovorene i Boston je dobio novog beka. U najmanju ruku dostojna zamjena za Kyriea. Kemba je uzeo broj 8, isti broj koji je nekada nosila još jedna legenda Kelta, istog prezimena, Antoine Walker. On i Pierce su žarili i palili u 90-ma, a Walker je bio čudljiv, no kvalitetan igrač.

Kemba je spreman preuzeti palicu, te je uzbuđen zbog svega što ga čeka u zelenom dresu. -“Sve je na nama, mi se moramo izboriti. Ne mogu predvidjeti budućnost, no mislim da ćemo biti jako dobri. Prvi puta igram u ekipi od koje se nešto očekuje. Dobar je osjećaj. Mislim da će mi to pomoći da igram još bolje i treniram još više.” rekao je Kemba.

Dosada je Kemba samo dva puta nastupio u playoff. Hornetsi su dugo vremena bili ekipa koja je zapela u prosjeku. Nisu išli niti gore, a niti dolje. Kemba je dovoljno čekao da Jordan pokrene stvari u Charlotteu, ništa se nije dešavalo. Odlučio je otići tamo, gdje će u najmanju ruku imati priliku boriti se za prsten.
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*