Zasluženo prvi favoriti

NBA

Giannis je odmah nakon ispadanja od Raptorsa u playoff izjavio kako bi volio igrati s istom ekipom i iduće sezone, te probati doći do samog kraja. Imao je pravo, Bucksi su bili odlično posloženi, no Leonard je pronašao načina da ih izbaci. S nekoliko sitnih preinaka, te naravno napretkom Middeltona, Giannisa i ostalih iduće sezone bi lako mogli i više nego parirati ostalim ekipama.

Roster nažalost nije ostao u potpunosti isti, odnosno izgubili su jako bitnog igrača. Malcom Brogdon je došao na naplatu, a cap Bucksa jednostavno nije mogao podnijeti veliki ugovor koji je dobio u Pacersima. Malcom se zahvalio ekipi koja ga je draftovala, te je otišao put Indiane. U Milwaukeeu nisu očajavali, već su gubitak Brogdona nadomijestili s nekoliko igrača.

Prvo su mogli dati max ugovor Middletonu, zatim su potpisali Brooka Lopeza, te doveli i njegovog brata Robina. Vratili su George Hilla, a sad je potpisao i Kyle Korver, te Frank Mason III. Iskusni šuter je birao između Sixersa i Bucksa, a na kraju se odlučio za potonje zbog dobre suradnje s trenerom Budom. Izgubili su Brogdona, no ipak su na neki način čak i pojačali rotaciju. Hill je dao dobre minute prošle godine, Korver će sigurno sipati trojke, dok će Robin Lopez sigurno donijeti dodatnu čvrstinu pod košem. Bucksi su zasluženo glavni favoriti iduće sezone.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*