Nepoštivanje legende

Fadeawayworld

Nekoliko sezona unatrag Carmelo Anthony traži povratak u svoju staru formu. Jasno nam je da od toga neće biti ništa, no zasada se barem želi vratiti u NBA Ligu. Otkako je otpušten iz Rocketsa, tj Hawksa, nakon samo 13 mečeva Melo nije odigrao niti jednu NBA utakmicu. Traži angažman, no zasada nitko ne želi Mela u svojim redovima.

Da li je NBA legenda odigrala svoju poslednju utakmicu?

Pop kaže ne!

Usred svih silnih otkaza koje je zadesila reprezentaciju Amerike, pojavila se glasina kako bi se Melo mogao priključiti ekipi. Melo je najbolji strijelac u povijesti Olimpijske ekipe, te također najtrofejniji sa čak 3 zlata i broncom. Iako dugo nije igrao organiziranu košarku, iskustvom bi sigurno jako puno pomogao. No, Pop je odmah u startu odbio sve mogućnosti da se Melo vrati u reprezentaciju.

Kendrick Perkins je izjavio kako je ovo totalno nepoštivanje prema legendi.

Dodao je kako je Melo i dalje sjajan scorer, te odličan timski igrač. Pop je možda mogao razmotriti Melov povratak, pogotovo jer mu je otkazala gotovo čitava ekipa. Iskustvo koje ima sigurno bi pomoglo, no i dalje se postavlja pitanje koliko je Melo zapravo spreman. Isto tako, mogao ga je Pop pozvati u kamp, no kako bi Melo prihvatio izostavljanje s konačnog spiska, ukoliko bi došlo do toga. Pop je odabrao sigurniju opciju, a Melo je i dalje u potrazi za ekipom koja mu je voljna dati još jednu šansu.

Ponuda iz Australije

Spominjala se Australijska ekipa, odnosno s Novog Zelanda, koja se natječe u australskoj ligi. Od toga nije bilo ništa, a Melo je izjavio kako bi se volio vratiti “kući”. Melo želi u Knicksima završiti karijeru, tamo gdje je ostavio najveći trag i pružao najbolje igre. Otkako je otišao iz Knicksa, sve je krenulo nizbrdo.

“He’s unstoppable”

Melo i dalje sam trenira i održava formu, no vidjeli smo kako je to izgledalo prošlih sezona. Svaki puta je “uhvaćen” kako naporno trenira, no kada bi sezona stigla Melo je redovno bio nespreman. To je bio jedan i od razloga rastanka s Rocketsima, a isto tako nisu ga znali upotrebljavati. Moguće je da ga Knicksi potpišu kako bi se dostojno oprostio od NBA Lige. Ovakav odlazak Melo sigurno nije zaslužio.

1 Trackback / Pingback

  1. Melo na putu natrag za NBA? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*