Povratak Jednoroga

screenshot

Netom prije samog trade deadlinea Mavsi su odlučili Dončiću pridružiti Porzingisa i tako stvoriti jako neobičan, no tandem pun potencijala.Kao što je bilo i očekivano, Zingis je dobio  max ugovor od Mavsa. Za 5 godina suradnje dobiti će 158 miliona $.

Cuban i Carslie su imali na umu spojiti Europski duo Zingis-Dončić. Luka je upravo poprilično uvjerljivo pokupio nagradu za Rookiea godine, a oporavak Zingisa teče u najboljem redu. Obojica su Europljani, igrači koji više dominiraju s tehničke strane, no s fizičke, te bi po svemu sudeći trebali sjajno surađivati. Jedini problem je naravno bila Zingisova nezgodna povreda, no to je sada u potpunosti sanirano i Zingis je već sada 100% spreman.

Već neko vrijeme trenira s trenerom Carlisleom, te su obojica izuzetno zadovoljni s napretkom. -“Trenira izuzetno naporno otkako je stigao kod nas u drugoj mjesecu. Siguran sam da će biti 100% spreman kada krenu trening kampovi. Ako ne i prije.”- rekao je Carlisle. Također je već prije nekoliko dana dodao kako će Mavsi sigurno produžiti ugovor sa Zingisom, te će pokušati stvoriti super tandem između njega i Dončića.

-“Imamo igrača visokog 215+ cm, te imamo beka od preko dva metra, a obojica su izuzetno tehnički sposobni. Sjajni su u pick n’rollu, isto tako smatram da će sjajno surađivati dok su na parketu i da će sjajno čitati situacije. Jednostavno jedva čekamo da ih vidimo zajedno na parketu.”- uzbuđen je bio Carlisle.

“Volim provoditi vrijeme sa trenerom Carlisleom. On je fan iste kosarke kao i ja. Razgovarali smo dosta o idućoj sezoni i što se od mene očekuje. Pokazao mi je neke kombinacije i načine na koje bismo mogli igrati kroz mene, a i ja sam njemu govorio o tome gdje i kako bih volio igrati bolje.” – rekao je Zingis

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*