Strašan trener sa strašnom ekipom

Nedjeljnik

Krajem mjeseca napokon će početi Svjetsko Prvenstvo. Nažalost, zasada će najviše ostati upamćeno po brojnim otkazima, pretežito u reprezentaciji Amerike. Otkazalo im je gotovo 20 igrača, a Greg Popović na raspolaganju ima dosta šaren roster. Iako  takvi, Amer su i dalje prvi favoriti, no niti blizu kao što bi bili s punim sastavom.

U ovakvoj situaciji, šansa za ostale reprezentacije nikada nije bila veća. Španjolska, Francuska, a na kraju i Srbija imaju povijesnu šansu doći do naslova preko Amerikanaca. Toga je svjestan i Sale koji nije želio prognozirati moguće Finale -“Ako se susretnemo, Bog neka im je od pomoći.” – izjavio je Sale.

Pop kao i obično nije htio previše komentirati druge ekipe i trenere, no dodao je kako ima veliko poštovanje prema Saletu i reprezentaciji Srbije. -” Ne obraćam baš pažnju na takve komentare. Predugo sam u ovom poslu. Ljudi će uvijek komentirati i pričati, tako da to nije nešto na što obraćam pažnju. No, Sale je strašan trener i ima stvarno sjajnu ekipu.”- rekao je Pop.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*