Đetići još u igri!

FIBA

Crna Gora se dosada nije dobro provela u Kini. Upisali su sva tri poraza u Grupi i već nakon drugog meča oprostili su se od drugog kruga. Prvi poraz od Grčke je bio i očekivan, no Crnogorci su izgledali nemoćno u tom meču. Iznenadio ih je i neugodni Novi Zeland. Odigrali su lošu obranu, Webster je sipao odakle je htio, a Vučević i Dubljević nisu stigli popraviti stvari u napadu.

Posljednji meč je izgubljen od Brazila, no tu više nije bilo nikakve motivacije. Vučević je odigrao samo 13 minuta, te poraz na kraju nije bio nikakvo iznenađenje. Vrlo loše predstave Đetića u prvom krugu. No, imati će priliku na neki način popraviti stvari. Za poredak od 16-32 mjesta opet će se razigravati u grupama. Ekipa koje prođu dalje imati će priliku nastupiti u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Barem se ima za nešto igrati.

Crna Gora je tako završila u Grupi sa Turskom i Japanom. Imaju vrlo dobru šansu za prolaz. Turci su vidno uzdrmani porazom od Amera, prosuli prolazak dalje protiv Čeha. U kratkom vremenu dva šoka za njih. Crna Gora, iako i ona u dosta lošem stanju, može to probati iskoristiti i zadati Turcima posljednji udarac. Japanci, po dosad prikazano, ne bi smjeli biti problem. Hachimura će biti dobar NBA igrač, no osim njega nitko se nije istaknuo.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*