“Bacaju protivnike kao pljeskavice”

Najveći hit Prvenstva je reprezentacija Srbije. Igraju s neviđenom lakoćom, pregazili su sve dosadašnje suparnike, a posljednja pobjeda je stigla protiv Portorika. Neugodna reprezentacija nije imala ni promil šanse protiv Srbije. Odmah na početku su uspostavili svoju igru, Jokić i Bobi su se poigravali, te je pitanje pobjednika bilo rješeno već na poluvremenu.

Srušili su neke rekorde, izgledaju kao glavni kandidat za medalju. Većina i stranih novinara je puna hvale za Srbiju. Prvi u redu je otac Klaya Thompsona, Mychail.

Velika većina NBA novinara intenzivno prate Jokića. S pravom su oduševljeni, jer Jokara iako ne starta, svaki puta kada uđe Srbija proigra. Na ovom Prvenstvu promašio je ukupno 4 šuta iz igre! To dovoljno govori o njegovoj dominaciji.
Srbija igra timsku košarku, a k tomu najbolje pridonosi to da imaju čak 82% asistirana poena. Najviše na Prvenstvu. DOminacija u reketu je dovela do toga da imaju najviše ofenzivnih skokova, a ne moramo ni spominjati da su prvi po poenima. Srbija ima otvoren put do Finala. Iduća utakmica će odlučiti mnogo toga. Igra se protiv Španjolske koja nije pokazala neke sjajne igre. Ako to dobiju, protivnik u četvrtfinalu bi trebala biti ekipa Poljske. Iako neugodni, Poljaci ne bi trebali predstavljati veliki problem za Srbe. A nakon toga u polufinalu kako bude…
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*