Još jedan Rileyev dragulj

Atomsku košarku igrali su sinoć Rocketsi i Heat. Završilo je čak 140-133 za Rakete, a dvojica igrača su “preuzela show”. Prvi je očekivano bio James Harden koji je ubacio 44 poena uz 8 pogođenih trojki. Svojim igrama u predsezoni opet je najavio nevjerovatnu napadačku sezonu. Već sada se možemo okladiti da će opet biti prvi strijelac Lige.

U redovim Heata najbolje mu je parirao jedan nedraftirani igrač. Novi Rileyev dragulj, Kendrick Nunn ubacio je čak 40 poena. I to na poprilično impresivan način. Igrao je poput Allstara, nitko u redovima Rocketsa nije imao rješenja za beka Heata. Ubacio je 40 poena uz 6 pogođenih trojki, a najbolje ga je pratio Herro sa 14 ubačenih poena.

Nakon Whitesidea, Derricka Jonesa Jr i još nekolicinu Nunn je izgleda sljedeće otkriće Pata Rileya. Sjećamo se kako je prije nekoliko sezona od Whitesidea napravio možda i najpoželjnijeg centra Lige. Interes za njega je splasnuo, no prvi nekoliko mjeseci Hassan je bio senzacija. Nastavio je on s dobrim igrama, no nije se baš uklapao kod Spoelstre pa mu je minutaža opadala kako je vrijeme odmicalo.

Nunn je još prošle sezone dobio šansu u rosteru kao nedraftiran igrač. Pokazao je znakove potencijala, no nismo očekivali ovakvu eksploziju. Mjesto u ekipi mu je zagarantirano, a Heat bi u njemu mogao dobiti, ako ništa drugo, pouzdanog rotacijskog igrača.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Patove kućne čarolije - Ostatak Sveta
  2. Rileyev novi dragulj ili Motherf***** Morant - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*