Bologna dobila nove Kraljeve

Carchia/Twitter

Pokazalo se, najveći udarac reprezentacija Srbije je doživjela Teodosićevom povredom. Činilo se kako će Jović i Micić moći odraditi posao, kao da smo zaboravili što Teo može dok je sjedio na klupi u Los Angelesu. Dugo je vagao i na kraju potpisao za slavni Virtus kojega vodi bivši selektor Sale Đorđević.

Instantno je pokazao klasu, odmah je preuzeo konce igre u svoje ruke i već je nebrojeno puta donio pobjedu Virtusu.

Gledaju Tea, vide Danilovića

U Bologni košarka je oduvijek imala posebno mjesto. Ne tako davno, imala je dva ponajbolja europska kluba Virtus i Fortitudo. Oba su neslavno doživjela krah i posljednji godina dižu se iz ponora. Postali su ponovno stabilni prvoligaški klubovi, a Virtus bi lako mogao dogurati i do Eurolige.

Navijači su ludovali prije derbija koji se igrao na Božić. Na kraju se ispostavilo kako je Virtus prejak. Razbili su Fortitudo sa 94-62. Briljirali su Marković i Teodosić. Svaki je podijelio po 10 asistencija i tako su postali prvi duo u povijesti Serie A kojemu je to pošlo za rukom. Od ukupno 24 asista Virtusa, Pefi i Teo su podijelili 20. Odličan je bio i Kyle Weems koji je za 22 minute nakrcao čak 32 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*