Poginuo Kobe Bryant!

AdWeek

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena – Kobe Bryant, nastradao je u helikopterskoj nesreći, javljaju brojni evropski mediji! Nekadašnja zvezda Lakersa nalazio se u letelici sa još četiri osobe, na području Los Angelesa. Prema prvim informacijama preživelih nema.

Kobe je imao samo 41 godinu.

Vest su potvrdili brojni kredibilni izvori:

Nesreća se dogodila oko 10 sati ujutru, po lokalnom vremenu, bilo je maglovito u brdima iznad Calabasasa, piše The Los Angeles Times.

Nema preživelihm izveštava, TMZ. Za sada još nisu zvanično identifikovani poginuli, ali prema KTLA – Channel 5 najmanje pet je poginulih, a ovaj medij objavio je kako je među njima i Kobeova 13-godišnja ćerka:

A mogao je još puno toga…

Bio je pet puta šampion, 2 puta MVP finala, i 18 puta All Star.

Pre neki dan pisali smo o tome kako bi se Kobe mogao pojaviti na ovogodišnjem All Staru, i to u takmičenju za zakucavanja:

I Kobe na All Staru? Zašto da ne!

Dominirao je svojom erom

Mnoštvo je sjajnih igrača u NBA koji nikada nisu osvajali trofeje, ni za najkorisnijeg igrača, niti šampionsko prstenje. Brojni su igrači koji to šampionskog prstena nisu dolazili najviše zbog – Kobe Bryanta, a na ovom linku možete videti koja su to sve poznata košarkaška imena.

Kobe je najmlađi starter u istoriji All Star mečeva, bilo je to 1998 godine kada je imao samo 19 godina. Osim što je bio sjajan strelac, čak 12 puta Kobe je biran u najbolje defenzivne petorke Lige (9 puta u prvu, 3 puta u drugu).

I još mnoge druge zanimljivosti vezane su za njega i njegove život i karijeru:

10 stvari koje možda niste znali o Kobeu Bryantu

 

1 Trackback / Pingback

  1. Kobe: 24 rekorda na 24-godišnjicu drafta i ulaska u NBA! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*