Status quo u NBA Ligi

NBA

Korona virus proširio se čitavim svijetom. Praktički u tren oka. Cijela Italija je u karanteni, granice se zatvaraju, a odgođena su i nacionalna prvenstva. Najdalje je su otišli baš Talijani koji su “zamrznuli” Seria A dok se epidemija ne smiri.

Već neko vrijeme igra se pred praznim tribinama, a sinoć su i ekipa u nogometnom Ligi prvaka igrali pred praznim stadionom. Iako baš i nema smisla, kada se velika većina navijača ipak okupila – ispred stadiona i navijala. Pričalo se kako bi i NBA Liga mogla krenuti istim putem, odnosno da se Liga nastavi no pred praznim dvoranama. Lebron je odmah u startu odbio tu ideju, ali na kraju se ipak pomirio s tim – nevoljko ali pomirio.

I došla je i ta odluka od Silvera, utakmica između Netsa i Warriorsa igrati će se bez navijača. Ovo je samo početak, pitanje je vremena kada će i ostale utakmice biti u praznoj dvorani.

NCAA Turnir, March Madness je također ostao bez draži – navijača. Igrati će se pred praznim tribinama, uz pristutnost samo službenog osoblja i odabranih članova obitelji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*