Glava vrijedna milion $

SI

Na Olimpijskim igrama 2000. godine u Sydneyu, Amerika je poslala izuzetno jaku ekipu. Puna mladih zvijezda poput Cartera, Garnetta, Ray Allena, Iversona i ostalih. Suvereno su uzeli turnir sa savršenih 8-0 na kraju, a posebno je ostalo zapamćeno sjajno zakucavanje Air Canade, Vincea Cartera. Možda i najbolje kucanje iz igre u povijesti.

Jedan od članova ekipe, Kevin Garnett, priznao je kako je čitava ekipa imala “tjeralicu” raspisanu na milion $ za Yao Minga. Odnosno tko uspije zakucati preko njega, dobiti će milion $. Praktički su mu ucijenili glavu. -“Za početak, što ljudi nisu znali, imali smo nagradu od milion $ za onoga tko uspije zakucati preko Minga. Nažalost, nismo uspjeli iako smo se svi dobrano potrudili. Ili nas je blokirao ili smo mi promašili zakucavanje. Nitko nije uspio.”- izjavio je Garnett.

“Kada je Vince zakucao preko Weisa protiv Francuza, mislio sam u glavi osvojio je milion $. No, onda sam skontao da to nije Ming. Kada pogledate snimak, kada sam gurnuo Vincea moja pomisao je bil Jebo*** osvojio si milion $.”- dodao je Kevin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*