Kako je Dirk umalo završio u Houstonu

Screenshot/Twitter

Jedan od najlojalnijih igrača u NBA je Dirk Nowitzki. Cijelu svoju karijeru je proveo u jednoj ekipi, Dallas Mavericksima. Tamo je i završio karijeru, te se povući sa jednim naslovom prvaka i kao najbolji igrač Mavsa u njihovoj povijesti. Iza sebe je ostavio veliku ostavštinu, no kada mu je isticao ugovor prije nekoliko godina umalo je završio u Houstonu.

Naime, vlasnik Mavsa Marc Cuban je poznat kao izuzetno zabavan i ekscentričan lik. Obožava košarku i svoje Mavse, te je izuzetno strastven oko toga. Jedno ljeto on i Morey, glavni čovjek Raketa, su vodili bitku oko Dwighta Howarda. Bilo je to davno, 2014. godine… Morey je mislio kako će mu Howard pobjeći, pa je odlučio nazvati Cubana i pitati ga oko Dirka.

Cuban inače obožava Njemca i totalno je poludio kada ga je Morey nazvao. Prošlo je godinu dana i Dirk je bio slobodan igrač. Morey je znao kako Dirk sigurno neće iz Mavsa, no odlučio mu je ponuditi max ugovor. Tada je Dirk već bio u poznijim godinama i nije više bio na razini za max ugovor, no to je Morey znao. Samo je htio naljutiti Cubana. Dirk je usmeno pristao na ugovor, no kasnije je naravno potpisao puno manji sa Mavsima.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*