NBA u Disneyworldu?

Screenshot/Twitter

Srećom, situacija u cijelom svijetu se polako smiruje. Svi poslovi se polako vraćaju u normalu, a u većini zemalja počele su priče oko povratka sporta. U nekim državama, kao npr Njemačka Bundesliga se već vratila. Za NBA ligu još ništa nije potvrđeno, no znamo da će odluka biti donesena kroz nekih 2 tjedna.

Kao najizglednija opcija se ponovno spominje Orlando. Prije gotovo mjesec dana savezna država Florida je odobrila sportska okupljanja, što je bio prvi preduvjet za nastavak Lige. Kako vrijeme odmiče, sve je izglednija opcija igranja u jednoj ili dvije dvorane. Spominjao se i Las Vegas, no osim arene Orlanda, u Floridi imamo i Miami ukoliko zatreba.

Prema nekim izvorima DisneyWorld je već počeo sa preradom svojih prostora kako bi bili prikladni za igranje košarke.

Nekolicina NBA igrača kao što su Lebron, Curry, Giannis, Lillard, CP3, Westbrook, održali su privatnu videokonferenciju i svi su se složili da žele povratak na parkete, kada mogućnosti to dopuste. To bi moglo biti uskoro, a Silver je danas službeno poslao upit igračima oko nastavka sezone. Odgovorili su potvrdno, a Silver je izjavio kako će konačna odluka oko nastavka, i konkretnih datuma biti kroz 2-4 tjedna.

NBA Liga je odlučila odgoditi NBA draft i sve stvari vezane za njega. Odgođena je draft lutrija, combinei i svi draft treninzi na neodređeno vremena. Spominju se datumi u 8. mjesecu, no zasada NBA Liga nije htjela ništa više komentirati.

Situacija je i dalje neizvjesna, u ostatku svijeta polako popuštaju mjere, no u Americi situacija još uvijek nije najbolja. Gotovo je sigurno kako publike na parketima neće biti vjerovatno do naredne godine, no postoji nekoliko različitih opcija za nastavak sezone.

1 Trackback / Pingback

  1. Jokić, Čančar i naravno Džej - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*