Samo prsten i ništa više

Clutch Points

Najmlađi MVP u istoriji lige, sa samo 22 godine, na rubu je odlaska iz Pistonsa. Iako je sada, zbog povreda, samo sjena igrača koji je dominirao ligom i vodio Bullse do jednog od najbolji scoreova lige, i dalje može solidno odigrati. To je dokazao ovom sezonom u Pistonsima gde je bio njihov možda i najbolji igrač, ali i prije toga, vrlo dobrim izdanjima u Wolvsima gde je ulazeći sa klupe podsećao na momente da je sagrađen od ‘MVP materijala’. Setimo se samo njegovih 50 poena Utahu i suza koje su obeležile proteklu sezonu

Zasad je nepoznata njegova sljedeća stanica, ima još ugovor s Pistonsima, no pitanje je koliko ima smisla da ostaje. Pistonsi su u rebuildingu, a Rose je nedavno izjavio kako mu je ostao samo jedan cilj u NBA karijeri – prsten. “Mnogi igrači bi se već umirovili na mojem mjestu. Moj cilj je iskoristiti svaku priliku, a trenutno jedino što je još ostalo je prsten.” izjavio je Rose.

Problem je njegov ugovor s Pistonsima, a kako je igrao u plavom dresu prošle sezone, niti jedna NBA ekipa ne bi žalila što ga ima u svojim redovima. Istina, nije niti izbliza igrač kao u svojoj MVP sezoni, no s vremena na vrijeme podsjeti na stare dane, a isto tako odlično je prilagodio svoju igru trenutnim sposobnostima. Rose je još uvijek i više nego koristan igrač, a vjerujemo da ukoliko dođe do raskida s Pistonsima, nekoliko condentera će sigurno stajati u redu za najmlađeg MVP-a u povijesti Lige.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*