‘Domaći’ Lakersi: Petorka sastavljena od igrača rođenih u Kaliforniji

Fadeaway world

Lakersi su jedan od najpopularnijih sportskih kolektiva na planeti. Veliki su igrači nosili zlatno-ljubičasti dres, a tim je gotovo uvek bio pretedent na prsten. U Boston, najtrofejniji klub u NBA sa 16 titula.

Sa druge strane, oni su Show time ili Hollywood tim, ekipa koja je značajno uticala na kreiranje određene vrste kulture u Kaliforniji. Magic, Kareem, Kobe, Shaq… velika su to imena i idoli mnogim košarkaškačkim fanovima.

No, pitanje je kako bi izgledao idealni tim iz LA sastavljen samo od igrača rođenih u LA. Portal Fadeaway World sastavio je petorku Lakersa od NBA zvezda rođenih u ovom gradu. Ona zaista izgleda strašno:

PG: Russell Westbrook

Russell Westbrook je rođen na Long Beachu i u Kaliforniji je proveo značajan deo svog detinjstva. Pohađao je UCLA pre nego što je stigao u NBA. Tako da se uvek pričalo o potencijalnom nastupu za Lakerse.  Jedan je od najeskplozivnijih igrača u ligi, čovek koji je tri sezone za redom imao triple double prosek, igrač sjajnog atleticizma i energije.

SG: James Harden

Jedan od najboljih košarkaških ofanzivaca današnjice rođen je i odrastao je u LA, gde leta provodi trenirajući i – provodeći se! Da se fanove pita svi bi ga rado videli u timu iz LA, čoveka koji bi bio sposoban vratiti show time u grad kojem pripada.

SF: Paul George

PF: Kawhi Leonard

Kawhi Leonard se takođe prošloga leta vrati kući, ali isto u Clipperse. Mnogi su ga videli u tandemu snova sa Lebronom, no on se odlučio za drugi tim. Rođen je u LA i išao je u šolu na Moreno Valley i Riversdaleu pre nego što je upisao San Diego State. Jedan je od najboljih odbrambenih igrača u ligi, i pravi je lider koji je do sada bio šampion sa dva tima – Spursima i Raptorsima.

Centar: Kevin Love

Kevin Love je rođen u Santa Monici, a njegov ujak je bio član the Beach Boysa. Također, studirao je na UCLA pre nego što je postao jedan od najboljih scorera i skakača u svom primeu (dok je igrao za Wolvse). Od dolaska u Cleveland Love je iz sezonu u sezonu bio sve bleđa kopija nekadašnjeg dominantnog centra, no i dalje je jedan od kvalitetnijih igrača koji zna da skače, pogađa sa daljine, i da bude prisutan na obe strane terena.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*