Westbrook propušta Thundere?

ESPN / screenshot
ESPN / screenshot

Dočekali smo napokon i playoff košarku. Sitno brojimo do početka playoffa, a praktički je ostala samo još jedna nepoznanica – posljednji putnik u doigravanje za Zapada. Pojedine ekipe već imaju svoje protivnike, a duel pun tenzija će biti Thunderi i Rocketsi. Ekipe koje su početkom ove sezone totalno razdrmale ekipe i mijenjali svoje bekove – Paula i Westbrooka.

Nažalost, Rocketsi će biti oslabljenji za neigranje Russella Westbrooka. Barem u prvih nekoliko utakmica. Russ ima problema s mišićem i oporavak može biti ekspresan, no isto tako može i potrajati i do nekoliko tjedana. Sve je na doktorima i osoblju Rocketsa da ga osposobe barem za drugi dio serije. Russ je u fantastičnoj formi u “balonu” koju je nastavio s kraja regularnog dijela sezone. Ovo je ogroman udarac za Rocketse koji su ostali bez najboljeg igrača uz Hardena. Prava je šteta što nećemo vidjeti West u borbi s bivšom ekipom.

 

Istočna konferencija je već dobila duele prvog kruga koji izgledaju ovako:

Gornji dvojac, Bucksi i Raptorsi bi trebali bez većih problema proći dalje. Ostale četiri ekipe će se boriti do krajnjih granica, a neće nas začuditi ako budemo imali dvije sedme utakmice.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*