Šta Clippersi imaju protiv Luke?

Screenshot

Paul George se probudio, pa je sa 35 poena torpedovao oslabljeni Dallas za ubedljivu pobedu i 3-2 u seriji za Clipperse.

No, svi danas pričaju o Luki Dončiću. I dok je neko veče on bio tema zbog neverovatnog performansa i clutcha, danas su se ponovo mediji bavili nesportskim ponašanjem i neprofesionalnim odnosom igrača Clippersa prema zvezdi Mavsa.

I dok se Montrezl Harrell izvinuo Dončiću zbog vrlo problematične izjave koja bi se mogla okarakterisati i kao rasistička, sinoć smo u meču videli još jedan gest nepoštovanja Luke Dončića.

 

Naime, tokom petog meča između Clippersa i Mavericksa, Markus Morris je nagazioLuku Dončića na već rovit i povređen zglob.

I dok se Morris pokušao opravdati, indirektno i izvinuti Luki, za ovaj potez, Slovenac je podelio sa javnosti svoje viđenje:

“Video sam, da. Logično, ja imam svoje mišljenje. Nadam se da nije bilo namerno: Recite mi šta vi mislite jer će svi imati svoj stav? Ne želim da razgovaram sa njim. Tokom celog meča mi je govorio ružne stvari i jednostavno ne želim da razgovaram sa njim. Samo se nadam da nije bilo namerno, jer ako jeste to je zaista ružno”, rekao je Luka Dončić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*