The Balkan Boys: Nesuđeni NBA šampioni!

Clutchpoints

Društvenim mrežama kruže slike i pljušte lajkovi koje su podelili prvo Goran Dragić, a potom i Jusuf Nurkić, a na kojima su – uz njihov dvojica – celokupna balkanska NBA bratija. Tu su Nikola Jokić, Luka Dončić, Vlatko Čančar, Nikola Vučević, Mario Hezonja, Ivica Zubac… čitav jedan tim. Ko li bi im smeo na crtu izaći? Ili ih bar trenirati? To je pitanje, logično, postavio Jusuf Nurkić.

Mnogi su portali širom regiona preneli ovu fotku uz vrlo pozitivne komentare, karakterišući momke kao ‘naše’, a sudeći prema slici i osmesima na licima oni se zajedno vrlo dobro zabavljaju i imaju mnogo zajedničkih tema.

Fale, doduše, na ovoj slici Bojan Bogdanović (koji zbog povrede nije došao u Orlandu), Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, Dario Šarić (koji su ranije završili), Džanan Musa, mladi Smailagić, Šamanić…

I uvek se iznova postavlja pitanje o snazi tima koje bi činili ovi igrači i koliko bi mogli dogurati na nekom takmičenju ukoliko bi nastupali zajedno.

Zamislimo Dragića na playu, Bogdana Bogdanovića na beku, Dončića na krilu (Bojana Bogdanovića kao nackupa), kao i All Star centre Vučevića i Jokića uz podršku Nurkića, Bjelice, Šarića, Zupca i Marjanovića, sigurno da bi ovo bila ekipa koja uliva respekt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*