Melo se vraća kući

Screenshot/Youtube

Pomalo i neočekivano dugo, Carmelo Anthony je bio bez ekipe. Odigrao je 10 utakmica za Rocketse prošle sezone prije nego što je dobio slobodne papire. Nedugo nakon početka ove sezone, Melo je napokon dočekao povratak u NBA. Bile su spominjane razne kombinacije, a na kraju je završio u Blazersima, ekipi kojoj već godinama fali pouzdana klupa. Povrede su ih dotukle, morali su reagirati, a izbor je pao na Mela.

Melo nikako nije razočarao, štoviše ugodno je iznenadio i na trenutke podjsetio na najbolje dane. U “balonu” je bio svesrdna pomoć Lillardu, Nurkiću i ostalima u borbi za playoff, koji je na kraju u posljednjoj utakmici i izboren. Odlučio je baš Melo, trojkom, a pogodio ih je nekoliko u ključnim momentima u dresu Blazersa. Ugovor mu je istekao i slobodan je u potrazi za novom ekipom. Nekako sumnjamo da će čekati kao prošli puta. Već je izjavio kako bi htio ostati u Blazersima koji su mu postali kao drugi dom,

U proteklom tjednu pojavila se još jedna ekipa zagrijana za Mela – svepristuni New York Knicksi. Novi GM Leon Rose izjavio je kako je otkako je stigao u Knickse htio vratiti Mela. Sad mu je prava prilika. Veteran kao Melo sigurno će pomoći mladoj svlačionici Knicksa, pogotovo kada vidimo kako je igrao ove sezone. Ostalo mu je još dovoljno “goriva” u rezervoaru. Pitanje je samo hoće li Melo htjeti natrag u New York iz kojega je praktički otjeran i “nečasno” otpušten. Bilo kako bilo, Melo sigurno naredne sezone neće dugo provesti bez ekipe, bio to Portland ili New York uživati ćemo u Melovim majstorijama minimalno još jednu sezonu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*