Bender se vraća u Europu

screenshot

Dragan Bender ispravio je prošlogodišnju grešku. Na pragu je povratka u Europu, u ekipu iz koje je i otišao u NBA, Maccabi Tel Aviv.

Dragan je izabran kao 4. pick 2016. godine, Dragan Bender nikada nije opravdao svoj visoki izbor. Uzeli su ga Sunsi, koji su od njega očekivali puno. Što je bilo i logično, s obzirom na Draganov potencijal koji posjeduje. Dok je igrao u Europi imao je zavidan spoj visine, inteligencije, brzine i šuta. Isprva se činilo kako je prerano otišao u NBA, a tijekom svog vremena u Sunsima to je samo bilo sve očitije.

Prije dvije sezone u Arizoni su objavili kako mu neće ponuditi produženje ugovora, te da će na koncu sezone Dragan biti slobodan u potrazi za novom ekipom. Prvotno se trebao vratit u Europu. Sve je bilo dogovoreno s CSKA, u igri je bio dvogodišnji ugovor i Dragan se trebao vratiti u Europu. Korak koji je preskočio prije NBA Lige, te korak koji bi mu sigurno bio koristan u prvih nekoliko sezona.

Ipak, odlučio je ostati u NBA i potpisati za Buckse. To nije dobro završilo, imao je mizernu minutažu, a stvar je pokušao spasiti u Warriorsima krajem sezone. Kako će Ratnici biti u punoj spremi naredne sezone, Benderu više nije ostalo mjesta u ekipi.

Napokon pravi potez za Bendera koji bi sada napokon trebao vratiti karijeru na pravi put.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*