Draft 2020: Koga žele Warriorsi, a ko želi postati ‘ratnik’?

FB / screenshot

Izvor:

Gomila čudnih vesti vezanih za draft, koje su razbile trenutnu monotoniju što se tiče Warriorsa, a prenosi ih FB stranica Golden State Warriors Balkans.

Minnesota navodno planira da sa prve pozicije uzme LaMela Balla, iako im startni plejmejker nije potreban.

Kad smo kod LaMela, on je juče izjavio da se ograđuje od reči svog oca, koji je ranije rekao da se njegov sin ne bi uklopio u Warriorse i da ne bi trebalo da ulazi sa klupe. LaMelo je na to odgovorio da njegov otac ima svoje mišljenje, a on svoje, kao i da smatra da bi se uklopio u bilo koju ekipu.

Međutim, u više navrata ovog leta kružile su glasine da mi uopšte nismo zainteresovani za LaMela, od više izvora.

Da li to znači da je Anthony Edwards naš? Ipak ne.

Prema informacijama koje ima novinar Jonathan Wasserman, Warriorsima se Edwards ne dopada i skeptični su po pitanju njegovog pobedničkog entuzijazma, a isto tako i profesionalizma i uticaja na rezultate tima. Kaže da iste brige more još nekoliko ekipa koje biraju među prvima.

Sve to se potpuno razlikuje od izveštaja sredinom avgusta, kada je novinar Connor Letourneau objavio da je Edwards najpoželjniji prospekt ovogodišnje draft klase i da ga Warriorsi vide kao figuru koja bi mogla momentalno da doprinese, pa čak i budućeg nosioca franšize.

A Wiseman? Da li nam je on miljenik?

Jedno vreme se pričalo da jeste, ali izgleda da više nije ni on. Vlada utisak da nam ne uliva poverenje.

Novinar Wes Goldberg tvrdi da ga nećemo draftovati i da je Onyeka Okongwu jedini visoki igrač ovog drafta koji nam se sviđa, a da nas uopšteno najviše privlače Deni Avdija i Killian Hayes. No, nekog od njih trojice bismo draftovali samo u slučaju da s nekim klubom zamenimo pick za nižu poziciju, jer nisu vredni drugog picka.

Videćemo šta će se od svega ovoga ispostaviti tačnim. Lično, i dalje mislim da ćemo iskoristiti pick za dovođenje nekog već gotovog igrača.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*