Dipo na izlaznim vratima Pacersa

FadeawayWorld

Victor Oladipo je prelaskom u Pacerse postao franšizni igrač. Prije dvije godine vode se velike borbe oko NBA nagrada. Od MVP-a , rookiea godine pa do defenzivnog igrača godine. No za jednu nagradu nema konkurenata. Igrač koji je najviše napredovao bio je Victor Oladipo. Tu nije bilo nikakve priče i dvojbe. Victor je bilježio carrer high u poenima, skokovima, asistima, ukradenim loptama i blokadama. Praktički svim statističkim kategorijama. Dipo je očekivano osvojio nagradu, no prošle sezone doživio je tešku povredu.

Prošla je trećina sezone, a njihov najbolji igrač Victor Oladipo već je propustio 10 utakmica. Četiri minute prije kraja poluvremena, Oladipo je završio sezonu. U pokušaju da presječe loptu, Oladipo je povredio koljeno. Crne prognoze su se obistinile, pokidao je tetivu i za njega je sezona bila završena. Zbog te povrede propustio je i dobar dio ove sezone, te je odigrao samo 19 utakmica. Pacersi su izletjeli u prvom krugu playoffa, a Dipo se čini nije zadovoljan u Indiani, te želi otići.

Prema nekim informacijama, čak sedam ekipa želi Dipa u svojim redovima. Redom, Lakersi, Knicksi, Mavsi, Sunsi, Raptorsi, Netsi i Wolvesi su iskazali zanimanje za ponajboljeg igrača Pacersa. Priključivanjem Oladipa Mavsima, Raptorsima obje ekipe bi postale legitiman kandidat za prsten, dok ostale žele graditi oko njega. Posebno Knicksi koji se opet spominju u kontekstu neke zvijezde koja želi iz ekipe. Naredna godina je posljednja godina Oladipovog ugovora prema kojemu mu Pacersi duguju 21 milion $. Postoji šansa da nakon toga ode bez da Pacersi dobiju išta za uzvrat, pa je lako moguće da će razmotriti sve trade opcije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*