Može li luđe u New Yorku

ClutchPoints

Knicksi već godinama dokazuju kako baš i ne znaju što rade. Nedavno su to potvrdili kada su praktički naglavačke izbacili Spike Leea, legendardnog redatelja koji je jedan od najvećih fanova Knicksa među javnim osobama. Prema njegovom proračunu dosada je potrošio preko 4 miliona $ na karte za Knickse…

Dolan je zabranio da Lee koristi ulaz za zaposlenike iako je Lee tim putem ulazio već godinama. Zasmetalo im je i izbacili su ga, dok je Lee odlučio kako ga ove sezone Madison više neće vidjeti.

S druge strane, postoji šansa da ga dočeka potpuno druga ekipa kada se vrati u MSG. Knicksi su ozbiljno zainteresirani za Chris Paula. Veteran Thundera je mnoge razuvjerio (uključujući i mene) igrama ove sezone. Paul je doživio renesansu, a Thunderi su izborili playoff unatoč tome što su na početku sezone imali samo 0.2% šanse da izbore doigravanje. Dobrano su namučili Rocketse i ispali su tek nakon sedam utakmica. Knicksi su već neko vrijeme ozbiljno zagrizli za njega.

Knicksi su to primjetili i CP3 je postao glavna meta Knicksa na ljeto. Mjesta za njegov ugovor imaju, no pregovori još nisu ni počeli, a pitanje je što će Presti tražiti za Paula, pogotovo nakon ovakve njegove sezone. Osim Paula u Knickse bi se mogao vratiti i Melo da završi svoju karijeru. Ovo je samo ostalo na glasinama, no poznato je kako su Paul i Melo veliki prijatelji, te bi se vrlo lako dogovorili oko zajedničkog igrača. Knicksi su objavili kako su za Paula spremni dati čak trojicu igrača Juliusa Randlea, Knoxa, Ntikilinu i draft pickove. Uzeći u obzir kako Paul ipak ulazi u ozbiljne godine, isplati li se ovaj trade Knicksima?

No, od njih smo naviknuli i na čudnije stvari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*