Sprema se nešto veliko…

Dvije ekipe koje su imale razočaravajuću sezonu, Clippersi i Wizardsi, razmatraju trade koji bi uvelike promijenio obje ekipe. Clippersi bi poslali Georgea, Harella i Loua Williamsa u zamjenu za Bradleya Beala i Johna Walla.

Clippersi su na nevjerovatan način ispali od Nuggetsa u doigravanju i tako ranije od očekivanog završili svoj playoff put. Kasnije se pokazalo da su imali ogroman broj problema u ekipi. PG je prolazio kroz teško razdoblje što se evidentno očitovalo na njegovim predstama na parketu, Beverley i Harrell nisu mogli vjerovati kakve privilegije dobija Leonard.

Izgleda više ne vjeruju Georgeu te ozbiljno razmatraju njegov trade. Teško da mogu pronaći bolju opciju od Bradleya Beala. Harrellu također ističe ugovor i tražiti će sigurno veliku svotu, a ni on se nije iskazao u playoffu. Upitno je koliko ga Clippersi žele zadržati, ali opet predobar je igrač da samo odšeta.

U Glavnom gradu već nekoliko sezona ne cvatu ruže. John Wall muku muči s povredama, te nakon sezone karijere nikako ne uspijeva odigrati cijelu sezonu. Najavio je da se vraća jači nego ikad, ali iza njega je sad već nekoliko ozbiljnih operacija i pitanje može li izdržati bez povrede. Beal se etablirao u jednog od najboljih bekova Lige, iako nije izabran na Allstar utakmicu. Izjavio je kako bi volio ostati što duže u Wizardsima, no u slučaju još jedne povrede Walla i loše sezone moguće je da promijeni mišljenje…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*