Ko je sada najveći fan i ikona Raptorsa?

Twitter / Superfan

Šampionski tim iz Toronta potrošio je svoje poslednje zalihe energije i košarkaške i magije i nakon dugog niza sezona u kojima je ovaj tim bio u vrhu Istoka, ovo im je prvi put od sezone 2012-2013 da se nisu plasirali u play off.

No, jedan Raptor i zaštitno lice ove franšize uspeo je nešto nemoguće – postao je prvi fan koji je ušao u Kuću slavnih. U pitanju je Indijac Nav Bhatia, navijač Reptorsa koji nije propustio nijednu utakmicu već više od 20 godina. Bhatia od 1995. godine, kada je prvi put prisustvao utakmici Toronta nije propustio nijednu utakmicu na domaćem terenu, a izuzev toga, obično bi na godišnjem nivou kupio i delio preko 3000 karata za utakmice Reptorsa.

Čovek koji je prava ikona Toronta

Stanoviti Nav Bhatia je čovjek koji je prestigao čak i Drakea. Naime, pogledao je sve do jedne domaće utakmice ove franšize, odnosno od osnutka ekipa Nav je na tribinama. Nerijetko ide i na gostovanja, no domaće utakimce ne propušta.

Nav je kao imigrant stigao u Kanadu sredinom 80-ih. Zbog naglaska i turbana (po kojem je danas najprepoznatljiviji) nije mogao naći posao pa se snalazio na sve načine. Uspio je ipak pronaći nešto u trgovni automobila, a prodaja mu je tako dobro išla da je kasnije preuzeo posao. On živi pravi “američki (kanadski) san”.

Čovek je toliko popularan u Toronto da se sa njim svako želi uslikati, pa makar to bio i kanadski premijer:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*