Vrelina je ponovo IN!

Screenshot/Twitter

Najveće iznenađenje “balona” Miami Heat imali su razočaravajuću sezonu. Očekivalo se puno od prošlogodišnjih finalista, no zakazali su već u prvom krugu. Regularna sezona je sama po sebi bila dosta turbulentna, posebno početak, a u prvom krugu doigravanja naletjeli su na kasnije prvake Buckse koji su ih isprašili sa čistih 4-0 i osvetili se za prethodnu godinu.

Momci iz South Beacha imali su problema s povredama cijele sezone, a samim time i lošom formom najboljih igrača. Butler je propustio početak sezone, a bez njega Heat se mučio. Uzeli su samo dvije pobjede u periodu bez Jimmya, a izgubili su ih osam. To im je na neki način i odredilo sezonu.

Kasnije su se stvari unormalile, no ostatak ekipe je mučio muku s formom. Posebno Tyler Herro koji je bio neprepoznatljiv. Junak Vreline u Bablonu odigrao je drastično lošiju sezonu. Nakon razočaranja, Heatovci su odlučili ove sezone još jače krenuti po naslov.ž

Slaganje ekipe je krenulo s produženjem suradnje s Jimmy Butlerom, a netom nakon njega stigao je i novi playmaker Kyle Lowry. Junak Kanađana i NBA šampion stigao je u sign and tradu za Gorana Dragića iz Toronto Raptorsa. S njim i Butlerom Heat ima strašnu bekovsku liniju, koju će većina Lige “sanjati”. Izuzetno agresivni u obrani, vrhunski u napadu.

Da to ne bude sve, Riley se pobrinuo produljenjem ugovora Victoru Oladipu. Dipo je stigao sredinom prošle sezone, no i on je liječio sve povrede, a u ovu sezonu napokon ulazi zdrav. Riley je okupio pravu ratničku ekipu, izuzetnih obrambenih mogućnosti, a nije da im fali i “municije” za napad. Ovim potezima Heat je opet “osvojio” status Dark Horsea NBA lige. tmi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*