Howardovih 5 familija i 20 omiljenih gmizavaca

Screenshot

Poznato nam je već da NBA igračima poneka “avantura” sa strane nije nepoznata. Kroz istoriju NBA mnogo igrača se susretalo s otplaćivanjem više alimentacija različitim ženama. Tako je prošao i nekadašnji najbolji centar NBA lige Dwight Howard. Naime osim na parketu, i izvan njega je ostavio trag gdje god je igrao.

Tako “Superman” ima petero djece s pet različitih žena. Svo petero djece živi sa svojim majkama, trenutno ni jedno nije s Dwightom, no izjavio je kako je u odličnom odnosu i stalnom kontaktu sa svima njima.

“Teško je. Trebao sam biti odgovorniji. Griješio sam, ali niti jedno od njih ne gledam kao na pogrešku, svi su mi oni blagoslov,” rekao je Howard.

Jedna od majki njegovih petoro deca, Melissa Rios, umrla je u martu prošle godine nako napada epilepsije. Njihov sin David bio je sa ocem u to vreme u kući u Džoržiji.

Pre neko ljeto je pozvao sve svoje familije na kampiranje, rafting, planinarenje u poznato zimovalište Aspen. Tamo je proveo nekoliko dana sa svojom mnogobrojnom familijom.

Zanimljivo je i da je Dwight u poslednjih šest sezona nastupao i za isto toliko klubova – od kada je 2016 napustio Houston Rocketse, ređali su se Hawksi, Hornetsi, Wizardsi, potom Lakersi sa kojima prošle godine konačno dolazi do prstena, da bi u novembru potpisao ugovor sa 76ersima. Sada je na redu i sedmi klub, ponovo Lakersi.

Inače u svojoj kući Howard drži dvadesetak zmija, a redovno se pojavljivao i u poznatim emisijama na temu životinja:

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Najpoznatije 8-ice današnje NBA - Ostatak Sveta
  2. Sva deca 'kišnog čoveka' - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*