NBA pravi presedan samo zbog njega

Screenshot

NBA liga prenosiće sve utakmice fracuskog prvenstva u kojima igra mladi Victor Wembanyama na NBA aplikaciji, što će biti prvi ovakav slučaj u istoriji.

NBA je objavila da će sve utakmice košarkaškog kluba Bulonj Levaloa Metropolitan 92 – sa francuskom zvezdom i u perspektivi vodećim kandidatom na NBA draftu 2023, Wembanyamom – biti dostupne besplatno na novoj NBA aplikaciji tokom regularne sezone i plej-ofa lige.

Prenosi će početi u subotu, 29. oktobra, kada Metropolitan 92 igraju sa Burž Basketom.

NBA prenosi nekoliko najvažnijih događaja iz LNB Betclic ELITE – najvišeg ranga takmičenja u francuskoj košarci – na NBA aplikaciji, uključujući utakmice regularne sezone i plej-ofa, utakmice Kupa lidera (17-19. februara) i LNB Ol-star utakmicu (29. decembra).


RASPORED UTAKMICA:

  • 10/29 – Boulogne-Levallois Metropolitans 92 at Bourg-en-Bresse –  2p ET
  • 11/4 – Limoges at Boulogne-Levallois Metropolitans 92 – 3:30p ET
  • 11/20 – Nanterre at Boulogne-Levallois Metropolitans 92 – 2p ET
  • 11/26 – Boulogne-Levallois Metropolitans 92 at Nancy – 3p ET
  • 12/29 – LNB All-Star Game
  • 2/17-19 – Leaders Cup Games

LNB liga biće prva liga koja nije filijala NBA lige čije će utakmice biti prenošene uživo u okviru redizajnirane NBA aplikacije, jer NBA nastoji da svojim navijačima obezbedi košarku iz profesionalnih liga širom sveta uživo.

NBA je sarađivala sa LNB-om, Francuskom košarkaškom federacijom i Sportradarom, zvaničnim partnerom NBA i vodećom globalnom kompanijom za sportsku tehnologiju koja stvara impresivna iskustva za ljubitelje sporta i klađenja, kako bi ovaj program bio dostupan na NBA aplikaciji.

Nova i poboljšana NBA aplikacija je “sve-u-jednom” destinacija za NBA fanove svakog tima. Sa potpuno novim funkcijama personalizacije, NBA aplikacija pruža sveobuhvatan sadržaj sa svake NBA utakmice i ima vertikalni video u stilu društvenih mreža, bez presedana pristup „iza kulisa” igračima i timovima, kao i novim i postojećim emisijama i serijama, uz besplatan pristup NBA trezoru.

NBA aplikacija – zajednički proizvod NBA Digitala i Turner Sportsa – besplatna je za preuzimanje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*