Divac “švercao” igrača

Screenshot/Twitter

Preneseno sa: germanijak.hr

Godinama se u svijetu sporta vrte prijepori oko starosti pojedinih sportaša. Najčešće je riječ o sportašima koji dolaze iz Afrike, ali rijetko kada se ta nagađanja pokažu točnima. No, u NBA ligi se iznenada pojavio jedan slučaj koji je odmah dobio i službenu potvrdu.

Naime, mlada zvijezda Sacramento Kingsa, Buddy Hield je u ponedjeljak proslavio svoj rođendan. I dok se na svim internetskim stranicama, pa i onima NBA lige, može pronaći da Hield od ponedjeljka ima 25 godina, on sam je izjavio da ima 26.

„To nije moja greška, njihova je. Kada sam prvi put vidio grešku na Wikipediji moja mama me je pitala zašto su mi upisali krivu godinu rođenja. Rekao sam joj da nemam pojma“, objasnio je Hield koji je u Sacramento došao u tradeu iz New Orleansa.

Hield je rođen na Bahamima, a izjavio je i kako svi u redovima Kingsa znaju da je rođen 1992. što je američkim novinarima potvrdio i Vlade Divac, GM Sacramenta.

Kako je došlo do pogreške, ostaje još za vidjeti, ali dok Hields igra kako igra ove sezone, na prosjeku je od 19,9 poena, 5 skokova i 2,5 asistencije, nikoga previše nije briga.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*