“On je poseban talenat”

screenshot / youtube

Luka Dončić je oduševio čitavu NBA Ligu. Premašio je sva očekivanja, Mavsi već polako postaju njegova ekipa. Luka igra kao da ima već nekoliko godina iskustva, a u posljednjim utakmicama i najbolji obrambeni igrač NBA Lige su imali velikih problema s njim.

Čitavu sezonu demonstrira koliko ima dobru step back trojku, a u posljednje tri utakmice to su osjetili i Holiday i Paul George. Obojica su legitimni članovi All defense petorke, no Luki to nije bilo bitno. Protiv Pelicansa je ubacio carrer high 34 poena uz čak 7 pogođenih trojki. Što je najviše ikada za rookiea.

Utakmicu kasnije su igrali protiv Thundera. Westbrook se tu utakmicu ispromašivao pa su Mavsi došli do pobjede. Luka je Georgeu ubacio 25 poena uz 7 asista i jednom ga sjajno “poslao po burek”.

Večer poslije su Thunderi i Mavsi su igrali revanš, koji su Thunderi relativno lagano dobili, no PG je bio pun hvale za Luku. -“Jako je dobar. Ima prednost pred većinom rookiea. On već ima profesionalnog iskustva i to se vidi. On je poseban talenat.”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*