Top5: Učinak naših 5.-7.3.

1 Bojan Bogdanović

29min  29p 9s

Babo je odigrao 2 sjajne utakmice za redom. Prvo je protiv Orlanda zabio match winner i strpao 27 poena, da bi zatim protiv Sunsa bio još bolji. Oborio je rekord franšize u pogođenim bacanjima, bio je savršen 16/16. Postigao je 29 poena s tim da je promašio samo 4 šuta. Ponovno nas podseća na onog Babu koje smo gledali u Riu. Vrhunske predstave i Wizardsi su jako pogodili s njegovim angažmanom.

2 Jusuf Nurkić

25min  17p 8s 4a

Opet sjajna utakmice protiv Thundera. Postali su mu stalne mušterije. Bio je ključan igrač Blazersa u tesnoj pobedi. Zabio je 4 ključna koša pred kraj utakmice i napokon slomio otpor upornog Westbrooka i Oklahome. I ostatak utakmice je odigrao sjajno, zabijao je , asistirao saigračima i držao reket pod kontrolom. A koliki uticaj Nurkić ima na igru Blazersa dovoljno govori jedna stvar. Od jedne od najgorih obrambenih ekipa lige, u nekoliko utakmice s Jukom imaju gotovo najbolju obranu! Postotak na obruču im je u rangu Jazza koji su po tom pitanju najbolja ekipa lige!!

3 Goran Dragić

34min  21p 6a 2s

U još jednoj pobedi nad prvacima Goran je uz Waitersa bio najbolji pojedinac. Ovaj puta su igrali i Lebron i Kyrie, no to nije smetalo Heatovcima. Opet su pobedili i još se približili toliko željenom playoff mestu. Goran je opet bio efikasan, iz tranzicije je neumoljiv, a bacanja je bio 100%-tan. Sa Waitersom trenutno čini jedan od boljih bekovsih parova lige i kako nam se čini Miami bi se mogao ušetati u playoff!

4 Dario Šarić

33min  14p 8s 6a

Dario je u porazu od Bucksa odigrao malo lošiju utakmicu. Toliko nas je navikao na dobre predstave da sada kada odigrao ovako čini nam se loše! Šut ga ovu utakmicu nikako nije slušao, samo 5/15 iz igre. Za tri je pogodio samo 1 loptu od 5 pokušaja. No Dario se okrenuo drugim stvarima, 6 puta je asistirao i postaje jako opasan kada krene na ulaz ili se spusti u low post. Skok je dobro držao pod kontrolom, samo još da ga šut počne slušati.

5 Mario Hezonja

17min  12p 2s 1a

Napokon da se i Super Mario vratio dobrim igrama! Protiv kolege iz reprezentacije mogli smo videti pravu kanonadu. Mario je pogodio 3 trojke iz 5 pokušaja u samo 17 minuta igre. Obranu je strahovito popravio, samo u napadu se čini nervozan. Kao da se boji greške da ne završi na klupi. No raduje nas njegova minutaža u zadnje vreme, Vogel mu ponovo počinje verovati i izgleda da dolaze bolji dani za Maria.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*