Must win za Pacerse i Grizzliese!

Serije se danas sele u Indiani, Milwakee i Memphis. Cavsi i Spursi imaju lepu zalihu od 2 pobede na svom terenu i ukoliko uzmu pobedu i večeras te serije su verovatno gotove.

Prvaci su odigrali dve identične utakmice protiv Pacersa na domaćem terenu. Jednostavno su kvalitetnija ekipe, no Indiana je u prvoj utakmici propustila veliku priliku šokirati Cavse. George igra odlično, no fali mu podrška. Teague je odigrao loš prvi meč, dok je u drugom bio solidan, Turnera nema celu seriju a najbolji igrač posle Paula je Stephenson. Cavsi s druge strane imaju uvek raspoloženog Lebrona koji dominira, dok je Kyirie odigrao odlično prošlu utakmicu. Vidi se da postoje određeni problemi u Cavsima, no Pacersi jednostavno nemaju dovoljno kvalitete da nešto naprave. Ukoliko se brzo ne probude imati će problema u idućoj seriji.

Raptorsi i Bucksi igraju možda i najizjednačeniju seriju prvog kruga. Lowry je napokon napravio nešto u playoffu i doneo pobedu u drugoj utakmici, dok je u prvoj bio katastrofalan. Derozan je preneo dobre igre iz regularne sezone na playoff, no ostatak ekipe je nedorečen. Ibaka je solidan, ali Carrol, Patterson i ostatak družine još nisu našli formu. Kidd u Bucksima radi odličan posao. Giannis je sigurno budući MVP lige, igra neverovatno. Middelton se polako vraća, a Kidd dobija dobre stvari i od rookiea Brogdona i Makera. Monroe je iznenadio, vrlo je koristan kada uđe s klupe, svoj posao odlično odrađuje. Sada kada je serija u Milwakeeu Bucksi prelaze u ulogu laganog favorita. Kako nam se čini ova serija sigurno neće ići ispod 6 utakmica, a vrlo lagano bi mogli gledati i odlučujuću sedmu.

Fizdale je bio kažnjen zbog govora posle utakmice sa Spursima i bio je u pravu. Spursi su dobili previše bacanja, no i da nije bilo toga teško da bi ishod utakmice bio drugačiji. Leonard je jednostavno predobar, a Spursi imaju preširoku klupu. Mempihs je dobra ekipa no nemaju puno šanse protiv ovakvih Spursa. Mogli bi uzeti jednu pobedu kod kuće, no nešto više od toga- teško.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*