Randoplhu preti zabrana igranja?

Nova akvizicija Sacramento Kingsa Zach Randolph opet je upao u probleme sa zakonom. U sredu naveče je uhvaćen s povećom količinom marihuane (32 puta veća od one koje dozvoljavaju zakoni Californie, države u kojoj je uhapšen).

Sada se Z-Bo nalazi pred teškim optužbama. On ih je naravno demantirao, no ipak je dobio kaznenu prijavu od suda u LA-u. Iako mu to možda i neće biti velika kazna, Randolph bi mogao nastradati od NBA lige. Slično kao i njegovom “ortaku” O.J Mayu preti mu dvogodišnja zabrana igranja!

Prije nekoliko dana LAPD je bila u rutinskoj patroli kada su videli kako grupa ljudi blokira promet, piju, te puše “travu”. U “neredima” koji su sledili nakon što je policija pokušala preispitati situaciju uništeno je nekoliko automobila LAPD-a, a među uhićenima je bio i slavni košarkaš.

 

Z-Bo-u ovo nije prvi puta da ima probleme sa zakonom. Već je jednom uhićen kako vozi pijan, 2009. godine dok je još bio član Los Angeles Clippersa. Dok je još jednom 2010. godine zaustavljen, te mu je u autu pronađena marihuana. No Randolph je negirao optužbe i rekao kako to nije njegovo (nije naše-našli smo…) te nikada nije bio optužen.

Trebao je biti iskusni veteran koji će pomoći Kingsima i njihovoj veoma mladoj ekipi, no ovakvim stvarima nikako ne daje dobar primer Foxu, Hieldu i ostalim momcima. Još uvek se ne zna kako će Randolg, i da li će, biti kažnjen. Na potezu su vlasti u Californiji, NBA liga i njegov novi klub – Sacramento Kingsi.

Z-Bo je uvek bio samo ne poseban igrač. Odrastao je u blatu i bezakonju, i uspeo je da se digne iznad toga. Savremeni antijunak, emotivac, zbog čega su ga mnogi i zavoleli:

Antijunak i dobri duh savremene NBA

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Antijunak i dobri duh savremene NBA - Ostatak Sveta
  2. D'Angelo Russell završio na policiji! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*