Magic Simmons

Sixersi su sinoć odigrali povijesnu utakmicu za Process. Naime nakon dugo vremena došli su do pozitivnog omjera, sada su na 4-3, a uz to njihov rookie se upisao u povijesne knjige. U duelu s izuzetno neugodnim Pacersima gledali smo hrvatski duel na početku. Dario Šarić s jedne, a Bojan Bogdanović s druge strane su rešetali koš i postigli svaki po 7 poena u prvih 5 minuta.

Utakmica je bila u egalu cijelo vrijeme, a odlučio ju je jedan od najiskusnijih u redovim Sixersa, JJ Redick. Sjajni šuter je pogodio odlučujuću trojku i njom donio pobjedu svojoj ekipi. Ukupno je ubacio 8 trojki iz 12 pokušaja i bio najbolji strijelac ekipe. -“Prepoznali smo važnost ove utakmice. Imali smo šansu nakon dugo vremena doći do pozitivnog omjera.”- rekao je junak Redick poslije utakmice.

Još jednom nas je Ben Simmons oduševio. Ovaj puta je stigao do triple double učinka sa 14 poena i po 11 skokova i asista. Postao je jedini igrač uz Big-O koji je u prvih 9 utakmica karijere ubilježio 2 TD učinka. Čisto za usporedbu Jordanu je trebalo 58 utakmica za 2 TD, Kiddu 69, a Lebronu 119.

U redovima Pacersa nakon sporog početka istakao se Oladipo sa 31 poenom, dok je sjajan bio i Babo koji je ubacio 21 poen uz 4 skoka. Napokon se i Miles Turner vratio, počeo je utakmicu s klupe i ubacio na kraju 11 poena uz 9 skokova. Osim dvojice junaka cijela petorka Sixersa je bila dvoznamenkasta. Šarić je sjajno šutirao i ubacio 15 poena, Covington je stavio 5 trojki za 22 koša, a Embiid je stao na 18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*