“Ispoštovati ću svoj ugovor”

Screenshot/Twitter

-“Kako se sada osjećam sigurno je da ću igrati i iduće sezone.”-obradovao je sve navijače Mavsa Plavi Anđeo. Dirk Nowitzki je trenutno jedan od najstariji igrača Lige, došao je u NBA davne 1998. godine i sigurno je jedan od najboljih ikada koji je igrao u NBA. Ne samo što se tiče Europljana.

-“Osjećam se sjajno, u ovoj sezoni sam propustio samo jednu utakmicu. Ukoliko me zdravlje bude poslužilo sigurno ću igrati. Potpisao sam dvogodišnji ugovor i planiram ga ispoštovati.”- izjavio je Dirk. Ostat će pomoći svojim Mavsima u ovom prijelaznom periodu i polako će predati “baklju” novoj zvijezdi NBA lige Dennisu Smithu Jr.

Ove sezone Dirka je zdravlje sjajno poslužilo, odigrao je gotovo sve utakmice, a prosječo ubacuje preko 12 poena uz gotovo 6 skokova u prosjeku. Još uvijek ima solidnu minutažu, te igra skoro 25 minuta u prosjeku i još uvijek je bitan šraf u ekipi Mavsa. Ukoliko Dirk ispoštuje ugovor postati će najlojalniji igrač u povijesti NBA lige, jer će biti jedini koji je proveo 21 sezonu u jednoj ekipi.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*