Debakl

Pacersi su odigrali fantastičan meč. Oladipo je napokon proradio i totalno su demolirali Cavse koji nisu znali što ih je snašlo. Cavsi su posljednji put izgubili meč kojim mogli završiti seriju 2009. godine, tj imali su 14 pobjeda zaredom, sve do sinoć. Pacersi su tako uspjeli izboriti 7. utakmicu i sigurno će dati sve od sebe da zadaju konačni udarac uzdrmanim Cavsima.

Pacersi su bili izuzetno agresivni ovaj meč, igrali su odličnu obranu, te bili na rubu faula čitavu utakmicu. Love i Lebron su platili danak ovoj obrani. Love je povrijedio ruku, a Lebron je “popio” lakat, te je morao ostatak meča igrati s flasterom preko arkade. Ključ pobjede je bio Oladipo, koji je upisao svoj prvi triple-double učinak u playoffu. Napokon je odigrao onako kako se od njega očekuje i našao je lijek za obranu Cavsa.

Utakmicu je završio sa 28 poena uz fantastičan šut iz igre. Pogodio je 6 od 8 upućenih trojki, a na svoj konto je dodao i 13 skokova i 10 asista. Cijela petorka je bila dvoznamenkasta, a najviše je ubacio Collinson, dok je Sabonis bio sjajan s klupe. Ubacio je 23 poena uz odličan 9/11 šut iz igre. Babo se mučio sa šutom i na kraju je ubacio 10 poena uz 2/7 šut za tri poena.

Kod Cavsa jedino valja izdvojiti Lebrona koji je ubacio 22 poena, a napokon je i Green nešto ubacio. Dodao je 13 poena s klupe, dok je Hood zabio 12.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*