Ti si loš momak!

Na Istoku ništa novo. Lebron je i dalje noćna mora za Raptorse, a sinoć je buzzerom u poslednjoj sekundi doneo pobedu 105 – 103, i velikih 3-0 u seriji. Cleveland je pred četvrtim vezanim finalom Istoka:

Lebron je još jednom dominirao, postigao je 38 poena uz šut iz igre 14/26 (1/4 za tri), imao je i sedam asistencija, šest skokova, tri ukradene i četiri izgubljene lopte. Kevin Love je ponovio dobru partiju iz prošlog susreta – imao je double double sa 21 poenom i 16 skokova, dok je Korver nastavio rešetati (18 poena, i već 26 trojki u prvih 10 mečeva play offa). Lowry je najefikasniji bio kod Raptorsa.

Cavsi su dominirali prvim poluvremeno, ušli su u poslednju četvrtinu sa +14, ali su Raptorsi do kraja istopili prednost a Aneobi je trojkom 8 sekundi do kraja nagovestio produžetke, što Lebron nije nikako prihvatio.

Još jedan sjajan performan za Kralja u play offu, gde brojke pokazuju da je jedino MJ bio uspešniji od njega u prvih deset mečeva play offa:

Reakcije na mreži su mnogobrojne, zvezde čestitaju i klanjaju se Lebronu, bez obzira na boje klubova i rilalstvo koje su imali sa njim:

1 Trackback / Pingback

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*